САВЕЗ СЛИЈЕПИХ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Скупови и догђаји

Сједнице органа управљања Савеза слијепих у Босни и ХерцеговиниУ сриједу 17. фебруара у хотелу Купрес у Купресу одржане су двије сједнице органа управљања СС у БиХ.

Detaljnije »

Одржане сједнице органа управљањаРедовне сједнице органа управљања Савеза слијепих РС одржане су 11. и 12. фебруара у сједишту Савеза у Бања Луци.

Detaljnije »

Представљен пројекат DANOVAНа Међународном аеродрому Сарајеву дана 10.12.2020. је представљен пројект ДАНОВА.

Detaljnije »

Приступачно окружење и разумно прилагођавање предуслов за самосталан живот слијепихОд 26. до 28. новембра одржана је конференција коју је организовало УСГКС уз подршку организација из Штокхолма и Мy right организације са канцеларијом у Сарајеву.

Detaljnije »

Посјета Првог секретара Амбасаде Јапана у БиХ, господина Кијотака Танаке (Кiyotaka Tanaka)У четвртак 05. новембра у посјети Савезу слијепих Републике Српске боравио је секретар амбасаде Јапана у Босни и Херцеговини господин Kiyotaka Tanaka.

Detaljnije »

Активности поводом дана Бијелог штапа, 15. октобраСавез слијепих Републике Српске је поводом обиљежавања Међународног дана Бијелог штапа, Свјетског дана вида и 28. годишњице од оснивања Савеза уприличио низ Програмских активности.

Detaljnije »