Тренутна величина: 100%

Тренутни стил: Подразумијевано

Директорица Центра за социјални рад Бања Лука организовала свечани пријем поводом 3. децембра

Дана 01.12. 2016.г. Вера Сладојевић је у 11,00 часова примила представнике Градских организација ЛСИ и Савеза. Овим гестом је исказала сензибилитет и жељу да унаприједи сарадњу са организацијама ЛСИ како би се успоставила квалитетнија подршка свим организацијама и појединцима који живе на територији Града. На пријему су се окупили представници градских организација дистрофичара, параплегичара Менерали, глувих и наглувих, слијепих, КООИРС  и дио запослених у Центру који се баве инвалидском проблематиком.

 

Након поздравних ријечи директорке Вере Сладојевић сви представници наведених организација кратко су изложили актуелности испред својих организација. Након састанка у пријатељској атмосфери приређен је коктел и настављен разговор и дружење у Центру за социјални рад.

 

С обзиром  да је нова директорка однедавно на тој функцији за очекивати је да би у наредном периоду могла бити успјешнија подршка од стране ове јавне установе према удружењима и организацијама ЛСИ и самим корисницима услуга Центра.

Овај су догађај забиљежили представници неколико медија, којима су присутни дали изјаве и одговоре на постављена питања.