Звучни преглед

Редакција часописа је припремила и снимила 94. број Звучног прегледа у суботу 10.12.2016.г. У току је умножавање и дистрибуција нашег гласила на адресе свих 350 читалаца. Часопис је снимљен у МП3 формату у укупном трајању од 6 часова.

 

Више информација о садржају објављеног 94. броја можете сазнати из текста који слиједи:

 

Дана 27. августа 2016. године снимљен је 93. број часописа „Звучни преглед“, који се снима у МП3 формату у тиражу од 350 примјерака. Ово гласило се наредне седмице умножава и дистрибуира читаоцима широм регије.

У наставку текста објављујемо Садржај 93. броја Звучног прегледа:

 

 

У суботу 28. јуна снимљена је матрица 92. броја Звучног прегледа. Ових дана се завршава умножавање, паковање и дистрибуција часописа који се у 300 примјерака шаље читаоцима из земље и иностранства. Савез слијепих Републике Српске објављује аудио часопис на ЦД у МП3 формату од 1997. године. Наше гласило је званично регистровано и има свој ИССН број 1986-9037.

 

Дана 26.03.2016. године у тонском студију Специјалне библиотеке за слијепа и слабовида лица РС снимљен је 91. број звучног часописа „Звучни преглед“. Издавач аудио часописа је Савез слијепих Републике Српске, а ово гласило образовно културног информативног и забавног карактера се објављује двомјесечно у тиражу од 300 примјерака у МП3 формату и дистрибуира читаоцима из РС, БиХ, и из земаља у окружењу.
У прилогу објављујемо садржај 91. броја Звучног прегледа.
 
САДРЖАЈ 91. БРОЈА ЗВУЧНОГ ПРЕГЛЕДА
 

У суботу 30. јануара 2016. године завршено је снимање 90. броја аудио часописа којег издаје Савез слијепих Републике Српске на ЦД у МП3 формату под називом „Звучни преглед“.
У току ове седмице обавити ће се умножавање и дистрибуција нашег гласила на адресе 300 читалаца.

Уже руководство Савеза слијепих, са вриједним сарадницима и увијек активним дописницима из локалних организација овога новембра 2015. снимило је 89. број часописа Звучни преглед у којем вас кроз уобичајене рубрике очекују информације и звучни прилози са важнијих активности у којима су учествовали наши активисти. Уобичајено је да септембар и октобар обилују са многим догађањима организационог, образовног, културног и спортског карактера.  Ми смо се потрудили да за вас издвојимо и што аутентичније приближимо неке важније активности, које ће надамо се побудити ваше интересовање. 

 
Уредништво Савеза слијепих РС  у сарадњи са Жарком Лаловићем и Драгицом Вукало и овај викенд је вриједно радило на снимању Звучног прегледа, јединог информативног гласила приступачног особама са оштећењем вида у Републици Српској.
 
 
У суботу 08. новембра у тонском студију Специјалне библиотеке завршено је снимање 85. броја Звучног прегледа часописа Савеза слијепих РС. Часопис је снимљен на ЦД у дигиталном аудио у МП3 формату. У току је умножавање и дистрибуција часописа којег објављујемо у тиражу од 300 примјерака.
 
 

Савез слијепих РС објавио је 83. број "Звучног прегледа" који је имао сљедећи садржај:

 

Уводна ријеч уредника

1.  рубрика - ДОГОДИЛО СЕ У МЕЂУВРЕМЕНУ

1.1. У Источном Сарајеву одржана 5. сједница Предсједништва

Записник са пете сједнице Предсједништва са тонским записом

1.2. Трећа сједница Скупштине Савеза одржана 24.априла у Источном Сарајеву

Pages