Тренутна величина: 100%

Тренутни стил: Подразумијевано

Министарство науке и технологије додијелило признање Савезу слијепих Републике Српске

 

 

Дана 13.12.2016. год. Министар науке и технологије Др. Јасмин Комић уприличио је пријем поводом успјешно организованог Фестивала науке који је одржан 22.11. 2016. године. На пријему су се окупили представници организација, установа и институција  учесница фестивала науке које су заслужиле признање.

 

На пријему су били представници три факултета, четири техничке школе, гимназије, Савеза иноватора РС, РТРС, агенције Акваријус и представници ССРС. Испред министарства поред министра Комића учествовали су и помоћник за науку Синиша Марчић и службеник за односе с јавношћу Драгана Рађан.

 

 

На скромној свечаности у просторијама министарства министар се обратио свим присутнима честитајући на успјешно обављеним активностима и захваливши се свима за допринос на провођењу фестивала науке који је био добро пропраћен од стране суграђана различитог узраста.

 

Предсједник ССРС Бранко Сузић је примио захвалницу изразивши задовољство чињеницом да је и наша организација дијелом допринијела квалитету фестивала науке промовишући на свом штанду примјену нових асистивних информацијско комуникацијских аудио Брај технологија у нашој средини. Изразио је захвалност за додијељено признање и увјерење да ће се сарадња са министарством у наредном периоду развијати кроз јачање међусобне подршке и реализовање програмских и пројектних активности. Посебно се захвалио на подршци министарства при реализовању пројекта „Асистивне информационе технологије у функцији слијепих“.