Тренутна величина: 100%

Тренутни стил: Подразумијевано

ООС Челинац обиљежила јубилеј 20 година рада и постојања

У склопу обиљежавања јубилеја 20 година рада и постојања и Међународног дана ЛСИ ООС Челинац је 09.12.2016.г. организовала сусрет представника удружења тамошње организације слијепих и представника локалне управе. На тај су сусрет позвани и представници Савеза слијепих РС, ГОС Б. Лука, МОС Градишка и ООС Прњавор. На почетку сусрета предсједник ООС Челинац Миладин Драгојевић је поздравио све присутне и захвалио се представницима СО Челинац на указаној подршци.

 

Поздравним ријечима присутнима су се обратили предсједник ССРС Б. Сузић и предсједник ГОС Б. Лука М. Мандић који су честитали јубилеј и пожељели успјех у даљем раду наше локалне организације.

 

Била је то погодна прилика да се размијене информације о раду и потребама и да се уз шаховско дружење обиљежи међународни празник ЛСИ.Сусрет је одигран на осам табли на којима су се слијепа и слабовида лица супроставила видећим лицима запосленим у СО Челинац,  затим шахистима тамошњег клуба и члановима удружења пензионера.

 

Иако је то био пријатељски меч сви су се трудили да покажу своје умијеће на 64 шаховска поља. Иако спортски резултат у овом случају није толико важан ипак треба напоменути да је екипа ООС Челинац у пријатељском сусрету са екипом СО Челинац постигла резултат   3:5 . Након одиграног пријатељског меча настављено је дружење свих присутних у хотелу Турист. За ову активност Челиначке организације медији су показали интересовање и о овом догађају обавијестили јавност.